Известие

Collapse
No announcement yet.

Поставяне на USB на Alfa Romeo 166 без CD Changer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Момчета, четох но не разбрах има ли начин да излъжем ICS-a, че има ченджър, да се активира опцията CD за да ползвам аудио-входа/audio in/?
    Някога е имало ченджър и навигация в багажника, кабелите си стоят, но устройствата липсват, така-или иначе няма да ги ползвам, идеята ми е да се закача на входа за ченджъра, но трябва да излъжа ICS-a, че е там.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Момчета, четох но не разбрах има ли начин да излъжем ICS-a, че има ченджър, да се активира опцията CD за да ползвам аудио-входа/audio in/?
      Някога е имало ченджър и навигация в багажника, кабелите си стоят, но устройствата липсват, така-или иначе няма да ги ползвам, идеята ми е да се закача на входа за ченджъра, но трябва да излъжа ICS-a, че е там.
      Не става просто с окъсяване на проводници. Лъженето сава с устройство, което си "говори" по цифров протокол с ICS - а. Например loudlink, xcarlink и други подобни. Иначе, ако говорим просто за аналогов вход, ако се разглоби ICS - а не е трудно да му се направи такъв.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Не става просто с окъсяване на проводници. Лъженето сава с устройство, което си "говори" по цифров протокол с ICS - а. Например loudlink, xcarlink и други подобни. Иначе, ако говорим просто за аналогов вход, ако се разглоби ICS - а не е трудно да му се направи такъв.
        Thanks.
        Ще разглобявам...

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Thanks.
          Ще разглобявам...
          Обаче трябва да се има впредмид, ценното на емулаторите за които говоря е не само отпушването на входовете, но и възможността им да бъдат управлявани от ICS- а. Т. е - все едно имаш чейнджер. Само, че с много по-голям капацитет музика и който не се страхува от дупките по пътищата.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Не искам емулатор, а да си закача айфона, трябва ми само AUX, и най-удобно щеше да е ако може да се имитира ченджър. Също вариант е да си намеря някой скачащ ченджър, да го вържа в багажника към буксата, и да си закача двата чинча L/R към айфона.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 21:04.

Comment

При това положение по-добре разглобявай ICS - а и му прави вход. Съветвам те да ползваш каналите на касетофона.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Ок, тъкмо е разглобена, правих и козметично-дизайнерски промени по-цветовата гама на таблото, че много ме дразнеше махагона. Волана много ме радва...
                Attached Files

Comment

Много хубави са станали, но колко ще издържат боята и лака на волана?
                  1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                    Много хубави са станали, но колко ще издържат боята и лака на волана?
                    Ами колкото издържа боята на автомобила по ламарините.
                    Оригиналния махагонов волан също е лакиран. Боядисвани са при автобояджия в камера, боята е тъмно сив металик, графит, на снимките е по-различно.
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 21:55.

Comment

И аз не харесвам махагоновия дизайн. Особено на ICS - а. Но това добре се е получило

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Добре, зле, като ми омръзне ще стане черно(примерно), поне разглобяването е отиграно... Определено колата придоби доста по-свеж и лицеприятен вид в салона.
                        Сега трябва само едно кабелче да боднем, че съм с адапторна касета и от време на време вади сигнал от антените на GSM операторите.
                        Attached Files
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 22:06.

Comment

По въпроса с правенето на аудио вход на ICS-а, този материал може да ти е от полза.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Еко златен си, ще черпя като идвам по София.

Comment

Супер свежо се е получило!
                              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                По въпроса с правенето на аудио вход на ICS-а, този материал може да ти е от полза.
                                Колега Eco, нищо не разбирам от тази тема! Доста съм бос на тема електро затова искам да питам как става извеждането на aux! В някои теми пише че може от главата на касетофона, в други от предусилватела? И този предусилвател къде се намира, че вече ми писна с тези трансмитери, касети и какви ли не буклуци!
                                Alfa 166jtd,1999

Comment

Working...
                                X